ONZE PEILERS

  • U wacht niet op het vliegtuig, het vliegtuig wacht op u
  • professionele CPL piloten
  • volledig op maat van de klant
  • reizen in luxe
  • grootste comfort
  • mogelijkheid om te landen op kleinere luchthavens, dichter bij de eindbestemming
  • vriendelijk onthaal

Privévluchten met een privéjet vanuit België

privévlucht België Wenst u een reis te maken met familie of vrienden in een luxueuze stijl, dan kan je een privévliegtuig charteren. In geen tijd sta je in het zuiden van Frankrijk, in Ibiza of in de alpen, waar je je privéreis kan verderzetten.

Privéjets zijn al altijd de meest exclusieve manieren geweest om te reizen. Enkel de belangrijkste zakenmensen en touristen met grotere koopkracht konden zich een privéjet veroorloven.

Tegenwoordig moet je zelf geen privéjet aankopen om ermee te kunnen reizen. We verhuren de jet aan iedereen die wenst, en dat maakt het voor het grotere publiek mogelijk om ervan gebruik te maken.

Naast het comfort dat de jets bieden is het reizen met een privévliegtuig ook de snelste manier van reizen. In nog geen twee uur staat u vanuit Antwerpen op de meest exclusieve skigebieden in de Franse Alpen, of aan het strand in Zuid-Frankrijk.

De privéjet is 24u per dag beschikbaar, en 7 dagen in de week. We organiseren de vluchten compleet op uw maat. Uw vrienden of familie worden verwend met alles wat u wenst, om een zo aangenaam en exclusief mogelijke reis te hebben. We kunnen zorgen voor catering (ontbijt, lunch of diner), wijn, champagne, krangen,...
Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor vervoer van en naar de luchthaven, in een luxueuze wagen of helikopter.

We opereren vanop de luchthaven van Antwerpen, maar kunnen in principe op gelijk welke luchthaven landen en opstijgen, binnen en buiten België. Wenst u meer info over zakenvluchten, dan kan u contact met ons opnemen.