ONZE PEILERS

  • U wacht niet op het vliegtuig, het vliegtuig wacht op u
  • professionele CPL piloten
  • volledig op maat van de klant
  • reizen in luxe
  • grootste comfort
  • mogelijkheid om te landen op kleinere luchthavens, dichter bij de eindbestemming
  • vriendelijk onthaal

Privé zakenvlucht

Wenst u een heel efficiënte manier van reizen, of wenst u te reizen in stijl, dan is een privéjet het ideale transportmiddel voor u!
U heeft geen wachttijden aan de check-in (de privéjet wacht op u, niet omgekeerd). U wordt heel zorgvuldig verzorgd door de bemanning van het vliegtuig, en in geen tijd staat u op uw bestemming. Wij kunnen zowat alle grote én regionale luchthavens aan met onze vliegtuigen.

Meer info: zakenvluchten met privéjet.

Privévlucht met familie of vrienden

Wenst u een reis te maken met familie of vrienden in een luxueuze stijl, dan kan je een privévliegtuig charteren. In geen tijd sta je in het zuiden van Frankrijk, in Ibiza of in de alpen, waar je je privéreis kan verderzetten.
Meer info: privévluchten met familie of vrienden.

Teambuilding in privéjet

Ben je op zoek naar een extreem unieke teambuilding? Dan kan een vlucht met een privévliegtuig heel origineel zijn.
Wij hebben vliegtuigen voor 2 tot 8 passagiers, waarmee we jullie een rondvlucht kunnen aanbieden, of waarmee we jullie van punt A naar punt B kunnen brengen.
U zal zien: de kostprijs per passagier valt heel goed mee. En dit voor een heel exclusieve en luxueuze incentive. We kunnen deze bovendien verzorgen compleet volgens uw wensen.

Meer info: incentive met privévliegtuig.

Cargovluchten

Als u een belangrijk pakket heeft dat snel moet getransporteerd worden per vliegtuig, en u geen mogelijkheid heeft om te wachten tot er een transporteur u kan helpen, kunnen wij u mogelijks helpen voor een spoedlevering per vliegtuig: een cargovlucht.

Meer info: cargovlucht met privévliegtuig.